astral.blogg.se

En blogg där jag tar upp mina funderingar om "ockulta" saker och ibland lite annat roligt :)

Youtube- channeling

Publicerad 2017-05-02 15:52:00 i Allmänt,

Vill ge ett shout out (till mina obefintliga läsare) om en intressant youtube kanal på youtube som heter Channeling Erik. Det är en mor som skapat kanalen efter att hennes son tagit självmord. Kort kan man säga att mamman tillsammans med olika medier samtal med Erik som även hjälper till att hämta andra andar för samtal samt aliens. 
 
Jag vet att det låter töntigt som fan. Men en känsla inom mig gillar ändå det mesta som sägs på kanalen. Och trots att jag hittade den denna helg så har jag redan sett MYCKET av materialet som finns. Särskilt intressant var när Erik berättade om hans syn på Gud som passade mina egna åsikter väldigt bra. Jag gillade också den om Jack the ripper, och även Hitler. De klippen om Aliens var också otroligt bra! 
 
Så utan vidare slöprat så länkar jag här till mina favoriter av klippen!: 
 
 
 
 
 
För att komma till deras sida: 
 
https://www.youtube.com/channel/UCDXwqDF7_U47jMhdDdhiKYA

Spökkvinnan

Publicerad 2017-05-02 15:43:00 i Allmänt,

Som ni kanske minns skrev jag ett inlägg 2014-01-18 där jag pratade om en kvinna som låg i min säng. Berättelsen om henne var då bara en början, men det visste jag såklart inte då. Efter att ha börjat ett jobb som jag vantrivdes på så tog jag mitt pick och pack och flyttade till Södertälje. Jag flyttade in i min systers lägenhet, jag och hunden, och vi trivdes sådär. Att det var där som denna kvinna än en gång skulle göra entré hade jag aldrig kunnat tänka mig. 

Det började en natt då jag vaknade upp och såg mot det fönster som var bredvid sängen. Vid fönstret stod en kvinna. Långt brunt hår ned till axlarna och vacker, det jag kunde se i profil. Kvinnan verkade stå där och titta ut, trots att jag alltid har persiennerna nere i sovrum. Detta då jag alltid bor i lägenhet och inte gillar insyn i det naknaste rummet i hemmet. Min känsla av kvinnan var att hon vaktade mot något. Jag tände såklart fort lampan och synen var borta.  

Jag var glad dagen efter då sådana här incidenter triggar mig positivt och jag fick stora funderingar kring vad detta skulle innebära. En tid senare var en ny incident. Jag log i min säng och försökte sova. Jag vred och vände på mig, och började bli irriterad över att jag inte kunde somna. Jag skulle jobba dagen efter och då jag var på väg in i utbrändhet så uppgav sömnsvårigheterna irritation då jag visste hur trött jag skulle vara dagen efter om jag inte fick mina 8 timmars sömn. 

Jag sätter mig irriterat upp i sängen och ser plötsligt kvinna stå bredvid mig. Hon tittade på mig och plötsligt slängde hon sig över mig. Ett våldsamt slagsmål, eller snarare brottningsmatch påbörjades och jag kämpade mot kvinnan i sängen. Hon var över mig och jag tog i allt jag kunde för att slänga henne av mig. Plötsligt inser jag att det inte är min fysiska kropp som kämpar med kvinnan utan min astrala. Jag märker detta när jag än en gång kommer upp i sittande ställning och kvinnan slänger sig mot min fysiska kropp som jag förvånat ser fortfarande ligger ned i sängen. Jag tar tag i kvinnan och en ny brottningsmatch påbörjas och hon är än en gång över mig och verkar trycka ned mig mot min kropp. Jag minns att jag tänkte "du får inte min kropp, den är min!". Och i ursinne kastade jag henne ifrån mig och åkte tillbaka in i min fysiska kropp och "vaknade" direkt och såg mig omkring.  

Det var flera saker som förvånade mig under allt detta. Dels, vad var kvinnans intuitioner? Min tanke under hela bråket var att skydda min fysiska kropp och vägra denna kvinna tillträde. Men jag var inte rädd. Inte rädd alls. Snarare svinförbannad, vilket jag sällan är, över att hon hade mage att ge sig på mig. Så min känsla under hela förloppet var att hon ville åt min fysiska kropp. Men efter mer fundering och samtal med min moster som antagligen är mer medialt kunnig än mig så ändrades min känsla och funderingar kring om kvinna kanske inte alls ville tö över min fysiska kropp, utan istället ville trycka tillbaka mig i min kropp för att beskydda mig, började komma. Jag vet såklart inte vad som är rätt. Vilken anledning kvinnan hade. 

Men en sak är säker. Hur omöjligt det än låter så är jag helt säker på att detta inte var en dröm. Aldrig har jag förut varit så vaken. 

Hua vad länge sedan!

Publicerad 2017-05-02 15:29:54 i Allmänt,

Ja nu var det riktigt länge sedan jag skrev något här! Minns inte varför jag slutade. Antagligen för att jag helt enkelt inte hade några läsare vilket oftast sänker lusten att skriva. Men nu är jag tillbaka! (Kom plötsligt ihåg att jag har en blogg). Senaste inlägget är från mars 2014 så det har gått 3 år sedan jag skrev sist. Wow. 
 
Mycket har hänt under denna tid. Dels har jag blivit hundägare vilket förändrat mitt liv mycket. Jag har gått flera kurser, dels en kurs inom medialitet och en om prata med djur. Får bli egna inlägg där jag beskriver mina upplevelser inom detta! 
 
Massa upplevelser har det varit också såklart! Inte så mycket som jag velat men man ska väll inte klaga :P. Något händer ju ibland iallafall! 
 
Så nu får det bli fart på bloggen igen! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela