astral.blogg.se

En blogg där jag tar upp mina funderingar om "ockulta" saker och ibland lite annat roligt :)

Lucid dreaming

Publicerad 2014-03-07 21:46:49 i Allmänt,

Inatt var en härlig dröm för jag hade en lucid dream, vaken dröm. Drömmen började med att jag var vilse ute på en skogsväg. Jag var rädd, förföljd av någon. Plötsligt kommer jag till ett hus och jag vet att det är farligt där men jag går ändå in. Inne i huset blir jag fångad. Flera människor är där och vi försöker renovera huset men det spökade där. Spöken som inte ville ha oss där. 
 
Vi renoverade och flera dödsfall skedde i huset. Jag vart torterad av något ondskefullt. Till slut lyckas jag fly från huset och jag är utanför. Det är här jag "vaknar" inom drömmen och förstår att jag drömmer. Jag blir såklart superglad och bestämmed mig för att försöka göra en astral resa. Så jag svävar upp mot molnen, med en vag tanke om att jag kan lyckas komma bort från drömvärlden om jag bara tar mig högt nog. 
 
Jag blev stolt övewr att jag kunde använda min tankekraft till att flyga (flyga för mig brukar annars vara ganska svårt i drömmar). Tyvärr kommer plötsligt en kvinna till mig, jag tror hon var en individ från astralvärlden. Och hon försökte säga mig något men jag lyssnade inte riktigt då jag försökte sväva iväg, tror också att jag har glömt var hon sa. 
 
Plötsligt ser jag ett köpcentrum med stora fönster och jag kommer ihåg att när man drömmer, eller är i astralvärlden så ser man "konstig" ut så jag bestämmer mig för att ta en titt på mig själv i skyltfönstret. Jag svävar ner mot fönstret och tittar på mig själv, jag hinner bara se en kort stund, men ser att min spegelbild är overklig och att mitt ansikte inte vill stanna i fokus. 
 
Plötsligt är jag tillbaka i mitt sovrum och jag bestämmer mig för att lägga mig ner i sängen igen. Väl i sängen försöker jag än en gång att göra en astralresa. Jag känner hur min kropp känns "konstig", vibrerar och jag sätter mig upp i sängen och ställer mig på golvet. JAg minns att jag tänkte att "oj vad det gick lätt den här gången" då min förrra gång jag mycket tyngre. 
 
Jag går runt sängen med tanken att titta på min kropp som fortfarande borde vara i sängen om jag verkligen har lyckats med en astralresa. Men till min besvikelse ser jag att min säng är tom. Och i mitt tillstånd kan jag inte förstå om det betyder att jag faktiskt är "vaken" nu eller om jag fortfarande drömmer. 
 
Plötsligt kommer min mamma in på rummet och gnatar på mig, och då jag visste att hon inte är hemma förstod jag att jag drömde och skällde på henne att gå iväg då hon störde mig. 
 
Plötsligt vaknar jag upp i sängen och the moment is gone. MEn jag var fortfarande glad över mina "framsteg".4
 
Det roliga med astralresor eller lucid dreaming är att när man väl är "vaken" så har man fortfarande en känsla av att ingenting är verkligt. Jag var till och med tvungen att klappa mig själv på kinden för att vara säker på att jag verkligen var i den "materiella" världen igen. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela